Om mig - Exempel

Mia heter jag som driver hundcentret och har hundintresse sedan länge. På gården bor även sambo och våra 2 barn. Huset fylls även med 2 egna hundar och katter.

Om Mig och mitt hundintresse.

Hundintresset kom med en amstaff/rottweilerhane som jag köpte som omplaceringshund. Vi hade en del problem vilket gjorde att jag sökte mig till brukshundklubben och därav kom det brinnande intresset och han blev första tävlingshunden. Jag har genomgått flertal utbildningar och kurser i brukshundsklubbens regi. Genomgått utbildning inom hundens mentalitet till testledare för mentalbeskrivning. Allmänlydnad , problemhund och senast tävlingsinstruktör med belöningsträning. Jag håller kurser på Skara Brukshundklubb sedan flera år tillbaka. Har även haft egna sommarkurser tidigare.

Jag och hundgårdarna är godkända för verksamhet utifrån Länstyrelsens krav på ägare av hundpensionat och hundverksamhet.

Jag går flertal kurser om året med mina egna hundar som inte är i SBK regi. Idag  är aktiv inom bruks och tävlingslydnad, samt barmarksdrag. Jag har tävlat inom rallylydand innan. Beskriver mej själv som en allround tjej som tycker att all hundträning är kul!

Uppdaterar mej ständigt och går fortbildningskurser.

Tävlar och tränar mina hundar aktivt  på elitnivå såväl i lydnad som bruks.

Sambon är aktiv inom barmarksdrag och tävlar med vår Ice.

 

Utbildningar

 

Allmänlydnadsintruktör

Tävlingsinstruktör för lydnad och bruks- belöningsträning

Rallylydnadsinstruktör

Mentalfigurant- testledare

Spårinstruktör

 

Aktiv med mina egna hundar samt gått flertal fortbildningskurser för andra kända instruktörer

Siv Svendsen

Maria Brandel                          

Mona Kjernholm                      Anders Kjernholm

Pia Albinsson                          Game on dog

Towa Lindh